Conform procedurii noastre, exista doua variante pentru realizarea unui proiect:

1. Trimiteti schita pe adresa noastra de mail

Pentru a putea face un calcul de pret estimativ, puteti trimite proiectul sau o schita de mana prin formularul de comanda sau pe adresa comenzi@mobilaunicat.ro, in care sa ne treceti dimensiunile aproximative [lungime, latime, inaltime] si din ce materiale doriti mobilierul. Noi va vom trimite oferta de pret estimativa.

In cazul in care pretul se incadreaza in bugetul alocat, vom veni noi la dumneavoastra si vom masura cotele exacte pentru executia mobilierului.

Pentru cei ce nu se pricep la crearea unei schite, putem trimite un coleg (specializat in proiectare) care va masura spatiul la fata locului si va face o schita alaturi de dumneavoastra. Pentru acest beneficiu, percep o taxa de 250 LEI, suma ce va fi returnata catre dumneavoastra daca veti apela la noi pentru realizarea mobilierului. Aceasta taxa include carburantul si timpul colegului nostru.

2. Serviciul de Proiectare

Acest serviciu implica realizarea proiectului de mobilier conform cerintelor, consiliere la alegerea materialelor. Oferta de pret este de 15 euro/mp de mobilier si nu este valabila pentru proiecte mai mici de 50 Euro. Pentru acest serviciu, avem nevoie de schitele facute de client sau cele facute de proiectantul nostru in care se include taxa de masurare. Proiectul de mobilier va contine urmatoarele detalii:

Schita cotata dupa nevoile clientului

Schita cotata dupa nevoile clientului

Poze axonometrie fara usi

Poze axonometrie fara usi

Poze axonometrie cu usi

Poze axonometrie cu usi
© Drepturi de autor - Mobila Unicat